Informatieavond 18 februari 2019

Groepsaankoop zonnepanelen

Samen met het Regionaal Energieloket organiseert Gemeente Apeldoorn een groepsaankoop zonnepanelen. Via de groepsaankoop zorgt het energieloket voor de aanschaf en installatie van uw zonnepanelen. Als u zich aanmeldt, komt er een installateur bij u thuis langs. Daarna ontvangt u een offerte en kan u beslissen of u wel of niet meedoet met de groepsaankoop.

Informatieavond

Er worden informatieavonden gehouden in Loenen, Beekbergen en de Maten. De avond in Beekbergen was op maandag 18 februari 2019 in De Hoge Weye, Dorpstraat 34 (naast de basisschool).

Informatieavond in Beekbergen

De avond was een succes. Meer dan 100 bezoekers luisterden naar de presentaties en stelden praktische vragen. Ook vrijwilligers van bLoEm waren aanwezig. Bij bLoEm konden mensen terecht met allerlei vragen over het duurzaam en energieneutraal maken van uw woning. Diverse bezoekers hebben zich aangemeld voor een opname van hun huis met de warmtebeeldcamera.

Als eerste regio Zuid-Oost

In de gemeente Apeldoorn is de regio Zuid-Oost als eerste aan de beurt. Als het een succes wordt dan volgen ook de andere wijken en dorpen. Onder de regio Zuid-Oost vallen inwoners van de postcodes 7326, 7327, 7328, 7329, 7331, 7332, 7333, 7351, 7361, 7364, 7371 en 7381.

Brief van de gemeente

Op 28 januari 2019 heeft Gemeente Apeldoorn een brief gestuurd aan de inwoners van regio Zuid-Oost. Deze brief geeft uitleg over de groepsaankoop en links naar relevante websites. Onderaan de brief is vermeld dat u met vragen terecht kunt bij het Regionaal Energieloket via vragen@regionaalenergieloket.nl of via telefoon 088 525 4110.

Aanmelden voor woningopname

Als u wilt meedoen met de groepsaankoop dan moet u zich aanmelden. Dit kan via de webpagina van de groepsaankoop.

Na aanmelding komt er eerst een installateur. Daarna krijgt u een offerte en kunt u beslissen of u wel of niet meedoet.

Stand van bLoEm

Op de informatieavond in Beekbergen treft u een stand van bLoEm aan. Hier kunt u de vrijwilligers van bLoEm aanspreken en vragen stellen. Dat kan over zonnepanelen gaan, maar ook over andere manier om uw woning duurzamer te maken.