Isolatie actie (najaar 2020)

Vanwege de coronamaatregelen stellen we de startbijeenkomst van de isolatie-actie uit tot najaar 2020 (omstreeks november). Isoleren bespaart energie en geld en verhoogt het comfort in uw huis.

Aanmelden

U kunt u nu al aanmelden voor de startbijeenkomst. We willen graag weten op hoeveel deelnemers we moeten rekenen. Daarom vragen we u om u aan te melden. Gebruik daarvoor dit aanmeldingsformulier.

Voor vragen kunt u ook een e-mail sturen naar info@duurzaambloem.nl

Uw huis isoleren?

Isoleren is de moeite waard. U gebruikt minder energie en bespaart op uw energierekening. Ook wordt het aangenamer in huis. Veel huiseigenaren hebben vragen en behoefte aan onafhankelijk advies. Daarom organiseren we gezamenlijk met de-A en Gemeente Apeldoorn een isolatieactie voor Beekbergen, Lieren en Oosterhuizen.

Startbijeenkomst op 7 april

Tijdens de bijeenkomst op 7 april:

  • Leert u meer over de mogelijkheden en voordelen van woningisolatie.
  • Wordt de isolatie-actie toegelicht
  • Kunt u zich aanmelden voor de energiecoach voor advies aan huis
  • Kunt u zich aanmelden voor de isolatie-actie.

U kunt kennismaken met de mensen van gemeente Apeldoorn, energiecoƶperatie deA en burgerinitiatief bLoEm. Ook zijn enkele bedrijven aanwezig die informatie geven.

Vorige info-avond was een groot succes

De laatste informatie-avond was op 18 februari 2019 en ging over de groepsaankoop zonnenpanelen. Er waren zoveel deelnemers dat we stoelen moesten bijplaatsen. De actie-avond isolatie mag minder deelnemers trekken, maar we willen het net zo waardevol voor u maken.

Informatieavond Beekbergen in 2019